Sari la conținut

Call of Duty: WWII - spaţiul social Headquarters dezvăluit la Gamescom 2017


kayn

Postări Recomandate

Activision şi studioul Sledgehammer Games au ales să prezinte la Gamescom 2017 Headquarters, spaţiul social dedicat componentei multiplayer din Call of Duty: WWII. Jucătorii vor putea interacţiona în acest spaţiu social, se vor putea antrena şi vor avea ocazia să-şi admire personajele dintr-o perspectivă third person, o premieră pentru serie.

Call of Duty: WWII va face mişcarea pe care mulţi fani ai seriei o aşteptau de ceva timp: reîntoarcerea acţiunii în cel de-al Doilea Razboi Mondial. Este aşteptată o experienţă cinematică capabilă să capteze perfect eroismul soldaţilor care au luptat în conflictul care a schimbat lumea pentru totdeauna; acţiunea va fi trăită din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a armatei Statelor Unite ale Americii, jucătorii urmând să ia cu asalt plajele Normandiei, în timpul faimoasei debarcări din ziua Z, sau să străbată Franţa pentru a elibera oraşul Paris şi, nu în ultimul rând, să intre în Germania pentru a purta bătălii incredibile.

Pe lângă campanie, componenta multiplayer va oferi o selecţie de moduri noi de joc şi inovaţii ale mecanicilor de gameplay, iar modul cooperativ Nazi Zombies va prezenta o poveste nouă, promiţând o experienţă plină de adrenalină.

Prima sesiune Private Beta pentru Call of Duty: WWII se încheie astăzi, o nouă sesiune urmând să se desfăşoare în intervalul 1 - 4 septembrie 2017, atât pe PlayStation 4, cât şi pe Xbox One. Perioada de desfăşurare a sesiunii beta pe PC nu a fost confirmată încă. În secvenţele de mai jos puteţi admira Gibraltar, una dintre hărţile incluse în acest beta.

Call of Duty: WWII va fi lansat pe 3 noiembrie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Call of Duty WW2Call of Duty WW2

Call of Duty WW2Call of Duty WW2

 

jocuri.go4it.ro/

Editat de • Panda

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.