Sari la conținut

India devine noua China


DaNdu

Postări Recomandate

India, o tara cu o populatie de 1.3 miliarde de locuitori, ar putea deveni noua China in viitorul nu foarte indepartat. Foarte multi producatori vor sa paraseasca China, iar India este cea mai buna varianta.

China este in acest moment tara care produce orice, mai ales tehnologie. Este cam greu sa gasesti un produs care nu este fabricat acolo. Totusi, multe companii americane si nu numai vor sa isi mute fabricile in India.

Samsung si-a mutat toate fabricile din China in Vietnam, iar Apple ii va urma in scurt timp. Conform informatiilor ajunse in online, Apple pregateste inchiderea fabricilor din China si se indreapta spre India si Vietnam.

India este pregatita sa primesca 1000 de companii si este pregatita sa produca atat telefoane cat si echipamente medicale de top. Vietnam deja produce casti AirPods pentru Apple, iar estimarile spun ca 30% din productia de AirPods-uri se va face aici.

Atat India cat si Vietnam pot produce ieftin si mult, insa India are un potential mai mare. Este o tara mai mare cu o populatie mai numeroasa si are experienta. Sa nu uitam cati oameni importanti din domeniul IT sunt din India.

Eu cred ca India va deveni noua China in urmatorii ani, lucru care ma bucura dar nu in totalitate. Mi-as dori sa vad echipamente produse si in tari mai rasarite, insa este clar ca nu se poate. 
 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.