Sari la conținut

Furt masiv de produse IT – ELKO ofera recompensa


DaNdu

Postări Recomandate

Grupul ELKO trece printr-o perioada grea, un depozit din Riga, Letonia, a fost spart si produse de o valoarea considerabila au fost furate. ELKO ofera 200.000 euro pentru orice informatie care poate ajuta la gasirea autorilor.

Ne așteptăm ca piața Baltică și cea din Estul Europei să fie inundate de o mare cantitate de bunuri furate: telefoane mobile, laptopuri, procesoare, carduri video și de memorie. Rugăm ca toți partenerii din industrie să ia legătura cu noi dacă există orice suspiciune cu privire la originea bunurilor. Putem oferi seriile bunurilor furate, dacă este nevoie. Vă rugăm să rețineți că revânzarea mărfurilor furate este ilegală și că astfel de bunuri pot fi confiscate de la vânzătorii sau cumpărătorii respectivi.

Produsele au fost asigurate, deci compania nu are de suferit. Insa avand in vedere amploarea furtului, ELKO a decis sa ofere o recompensa. Cel mai probabil, dupa estimarile mele, produsele furate valoreaza peste 1 milion de euro.

Persoanele care au informații sunt invitate să contacteze ELKO la adresa de mail [email protected].  Anonimitatea este garantată.
 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.