Sari la conținut

Surpriză, RTX Voice merge și pe GTX


DaNdu

Postări Recomandate

Nvidia a lansat săptămâna trecută ceva neașteptat, RTX Voice. O aplicație ce folosește placa video pentru procesarea sunetului în așa fel încât să fie scos orice soi de zgomot de fundal în timpul unui dialog sau monolog. Dacă vă întrebați de când se ocupă o placă video de procesare audio, răspunsul ar fi de când a băgat AMD True Audio în Radeon prin 2013.

 

RTX voice se remarca prin faptul că funcționa foarte bine, având un impact minim asupra calității vocii. Dar apoi lumea s-a întrebat ceva foarte important. Chiar are nevoie de un RTX să funcționeze? Răspunsul pare a fi „Nu prea”.

 

Cei curioși să afle ce se întâmplă dacă ar încerca să instaleze varianta beta a RTX Voice pe o placă video GTX au fost inițial întâmpinați de mesajul că nu pot. Dar cu editarea fișierelor temporare generate de instalator, programul era funcțional din senin pe plăcile GTX. Nu pe toate, predominant pe cele din seria 1000 și pe cele două și jumătate din seria 1600. Modelele din seria 700 și 900 pot da rezultate variabile.

 

Folosirea aplicației va avea un mic impact asupra performanței plăcilor atunci când jucați, mai mult decât în cazul celor din seria RTX, dar nu ar trebui să fie prea drastic. Așa că spor la experimentare. Poate Nvidia va activa ca standardul suportul pentru restul plăcilor pe măsură ce progresează acest beta test. 

  • Like 1

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.