--> Sari la conținut

[Tutorial] Cum te conectezi direct la Fiberlink rds-ppoe


KRANOS

Postări Recomandate

Ca sa faci acest lucru este destul de simplu si se rezolva din 2 pasi si vreo 10 click-uri 

Mergi pe butonul de Start, dati click pe Run si in casuta aceea tastati: ncpa.cpl (fara ghilimele). In fereastra de va aparut o sa aveti cel putin 2 conexiuni una Local Area Conection (de obicei) si una RDS (WAN Miniport PPPOE) pe care dati click dreapta si Properties sau sau daca aveti scurtatura de la RDS pe ecran dati click dreapta pe ea si Properties.
In aceasta fereastra dati click pe Options si aici debifati primele 2 casute (Display progress while conecting si Prompt for name and password.).



Deschideti Internet Explorerul mergeti pe Tools -> Internet Options ->Connections si aici aveti trei cerculete dati click pe ultimul (Always dial my default connection) si sub ea ar trebui sa scrie: Current RDS.
Ca sa testati daca merge dati disconect la scurtatura de pe ecran si de data asta nu ii mai dati connect, dati decat dublu click pe Internet Explorer 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.