Sari la conținut

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G: Hardware de 2030, sau fie… 2025


DaNdu

Postări Recomandate

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G este un telefon care cred că se va descurca admirabil şi în 2025, poate şi 2030. Îmi este foarte, foarte greu să cred că va avea cineva pretenţia de a filma 16K până atunci... dar hai să zicem 2025 totuşi. În primul rând are cel mai mare ecran de flagship Samsung şi flagship în general, asta dacă nu incluzi în ecuaţie şi modelele pliabile… dar acela nu au performața lui.


 

 

Cert e că primim un corp din sticlă şi metal, certificat IP68 şi care integrează un ecran imens de 6.9 inch. Este un Dynamic AMOLED WQHD+, cu rezoluţie de 3200 x 1440 pixeli, suport HDR10+, protecţie Gorilla Glass 6 şi refresh rate de 120 Hz (doar pe rezoluţie Full HD+). Avem şi procesor Exynos 990 (Snapdragon 865 în unele zone), 12 sau 16 GB RAM şi 128, 256 sau 512 GB stocare UFS 3.0, plus slot microSD. Bateria este o unitate impresionantă de 5.000 mAh, care vine cu încărcare pe fir la 45W, wireless la 15W şi încărcare inversă la 9W.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.