--> Sari la conținut

Microsoft lansează o hartă interactivă cu informații despre coronavirus


DaNdu

Postări Recomandate

Compania Microsoft a lansat o hartă interactivă Bing care oferă informații despre pandemia de COVID19, boala cauzată de noul coronavirus, informează The Verge.

 

Harta arată numărul cazurilor din fiecare țară, precum și câte persoane s-au vindecat și câte au decedat. Informațiile sunt mai detaliate când vine vorba de statele americane.

Microsoft a anunțat că harta interactivă își preia informațiile din mai multe surse, precum Organizația Mondială a Sănătății, Centrul pentru Controlul Bolilor (SUA), Centrul European pentru prevenirea și controlul bolilor (ECDC) și Wikipedia. Frecvența cu care sunt actualizate informațiile oferite de hartă nu a fost dezvăluită.

Microsoft nu este singurul gigant IT care încercă să ofere informații în timpul pandemiei de coronavirus. Google a anunțat că va lansa "luni seară" un website cu informații despre epiedemie.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.