Sari la conținut

Microsoft îți arată la ce să te aștepți de la noul Xbox Series X


DaNdu

Postări Recomandate

În urmă cu câteva săptămâni, Microsoft încerca să mențină viu interesul pentru viitoarea consolă și a comunicat câteva funcționalități cu care aceasta va veni la lansare. Acum, compania a făcut publică lista completă de specificații pe care noua sa consolă le va avea.

La interior, Xbox Series X va avea o combinație dintre un CPU AMD Zen 2 de ultimă generație și un GPU AMD RNDA 2, realizat special pentru aceasta. În ceea ce privește memoria, va veni cu 16GB de RAM și cu un SSD NVME de 1TB. Microsoft vrea ca utilizatorii consolei sale să poată experimenta jocuri la rezoluție 4K și de la 60 până la 120 de cadre pe secundă.

oul SSD va permite, de asemenea, utilizatorilor să reia instant jocuri multiple, chiar și după o actualizare de sistem a consolei. Jocul este salvat direct în sistemul SSD-ului, ceea ce-ți pemite să-l reiei chiar și după câteva săptămâni.

 

Cu ce se laudă noua Xbox Series X


În cazul noii sale console, Microsoft s-a concentrat în primul rând pe viteză și încărcare rapidă pentru o experiență cât mai bună a utilizatorilor săi. Pentru asta, folosește ceva numit Xbox Velocity Architecture, creată special pentru îmbunătățirea integrării dintre hardware și software.

Într-o demonstrație video, Microsoft îți arată cât de bine se descurcă Xbox Series X în comparație cu Xbox One X, când vine vorba de încărcarea rapidă a jocurilor. Poți vedea aici cum State of Decay 2 se încarcă cu 40 de secunde mai rapid pe noua consolă decât pe modelul mai vechi produs de Microsoft.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.