--> Sari la conținut

Netflix lanseaza abonamentul pentru smartphone … in Asia


DaNdu

Postări Recomandate

Acum aproape un an, Gabriel va scria despre intentia Netflix de a implementa un abonament muuult mai ieftin, pentru cei care folosesc serviciul exclusiv de pe smartphone. Atunci, filiala din Romania a reactionat si a spus ca nu este cazul acum, dar ca testeaza in viitor, prin alte tari, ideea. Mai multe detalii aici.

Zilele trecute, insa, au lansat in Thailanda si Filipine tocmai un astfel de abonament. Acestea se adauga altor trei state asiatice – India, Malaezia si Indonezia – care au deja sistemul implementat. Costul total este in jur de trei dolari, iar continutul va fi identic cu cel de pe abonamentele full.

Ramane de vazut pe cand vor fi disponibile optiunile si la noi. Asta daca vor fi disponibile. Pentru ca, m-as gandi serios sa trec la un astfel de abonament, tinand cont ca am un Chromecast 2 si un TV Box Xiaomi, care suporta mirroring.

In alta ordine de idei, Netflix tocmai a anuntat ca a suspendat unele productii, din cauza noului coronavirusului. Insa, nu cred ca ii va afecta prea tare, pentru ca, odata cu carantina prelungita, lumea va consuma mai mult continut de la ei. Asa ca, previziunile mele de anul trecut s-ar putea sa nu se mai implineasca.

PS: Vad ca articolul meu despre prima luna gratis, care nu este tot timpul gratis, are un numar constant de cititori in fiecare luna. Se pare ca nu sunt deloc un caz singular, cum mi se explicase initial.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.