--> Sari la conținut

Bill Gates pleacă de la conducerea Microsoft


DaNdu

Postări Recomandate

Bill Gates a venit la sfârșitul săptămânii trecute cu un anunț foarte important, va renunța la poziția sa de conducere din cadrul comisiei de directori ce guvernează asupra orânduirii companiei Microsoft.

 

Gates a dezvăluit că dorește să petreacă mai mult timp concentrându-se pe eforturile filantropice ale fundației sale. Această fundație a fost înființată cu 20 de ani în urmă, după ce guvernul SUA l-a închis într-o cameră pentru o zi întreagă și l-a luat la întrebări până ce a început să își reevalueze planurile de dominare mondială.

 

El a declarat că este destul de încrezător în conducerea curentă a companiei, fiind mai puternică decât a fost vreodată, ceva destul de ușor de înțeles, considerând că anterior am avut parte de Steve Balmer. În cazul în care ați uitat, Balmer a stricat Nokia și a pierdut câteva miliarde cu prima generație de Surface.

 

Bill Gates tot pare că rămâne în rolul său de consultant tehnic, dar în mare parte este despărțit de funcționarea de zi cu zi a companiei și de deciziile care sunt luate. El s-a aflat la conducerea Microsoft, într-o formă sau alta, încă de la înființarea sa cu 45 de ani în urmă. Acum se va ocupa mai mult cu proiecte precum eradicarea malariei, educația, și combaterea încălzirii globale.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.