--> Sari la conținut

Revolut a lansat varianta Junior


DaNdu

Postări Recomandate

Revolut a lansat varianta Junior pentru copii intre 7 si 17 ani. Revolut Junior este dedicata copiilor si se integreaza cu aplicatia principala care se presupune ca este folosita de parinti.

Parintele care foloseste Revolut poate crea un cont de Revolut Junior, iar abia apoi copilul poate descarca aplicatia si cere un card Junior.

Noua aplicatie ofera un set limitat de functii cu o interfata simplista cu doar doua taburi: Cont si Profile. Copiii pot vedea o lista de tranzactii in timp real, pot configura setarile cardului si cam atat.

Parintii pot controla cheltuielile, pot transfera bani intr-un cont Revolut Junior, pot accesa soldurile si tranzactiile si chiar dezactiva anumite functii ale cardului, ex platile online.

Revolut Junior este o idee buna si poate atrage clienti noi. Cei mici se pot obisnui cu aplicatiile bancare si pot intelege mai bine cum sa faca plati online sau cum sa-si gestioneze banii.

In Romania Revolut are deja 1 milion de utilizatori.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.