Sari la conținut

Intel Xe DG1 testat în Geekbench 5: rezultate încurcat


DaNdu

Postări Recomandate

La începutul acestui an, Intel a început distribuirea de mostre de plăci grafice discrete Intel Xe DG1 pentru dezvoltatorii de software, astfel încât nu este de mirare că acestea au început ocazional să fie găsite în baze de date de diferite teste. Acum, primul record de testare Intel Xe DG1 în benchmark Geekbench 5 OpenCL a fost descoperit.

 

Recall, common among developers video card Intel Xe DG1 is an entry-level graphics accelerator, which is built on a GPU with 12th generation architecture and 96 executive blocks (Execution units, EU). Acest lucru este confirmat de testul Geekbench. Intel intenționează să lanseze acceleratoare grafice de o varietate de niveluri, de la prize care depășesc doar ușor grafica încorporată până la acceleratoarele de calcul profesionale de înaltă performanță.

 

Acordeon la spre Geekbench 5, art.hot. tested Intel grafic sistem was clădire pe Motherboard Gigabyte 390 Aorus Pro Wi-Fi cu un Intel Core i7-9700 proces și 16GB de clădire- înăuntru memorie. Testul a identificat placa grafică ca fiind "controlerul grafic mobil de generația a 12-a de la Intel". GPU-ul a cronometrat la 1,5 GHz și a fost echipat cu 3 sau 4 GB de memorie (testul a identificat 2,88 GB).

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.