--> Sari la conținut

Specificatiile oficiale pentru consola Microsoft Xbos Series X


DaNdu

Postări Recomandate

Microsoft a detaliat putin hardware-ul pe care il vom regasi pe noua generatie de console. Xbox Series X se bucura in acest moment de scapari oficiale, teste video in care ni se arata timpii de incarcare si date tehnice.

Asadar, avem un procesor AMD Zen2 pe 7nm, octa core la 3.8GHz si un GPU AMD RDNA 2 cu o putere de procesare de 12TFLOPS si 52 compute units la o frecventa de 1.85GHz. Mai gasim 16GB de memorie RAM din care 10GB este pentru GPU, 2.5GB pentru OS si 3.5GB pentru alte sarcini ale sistemului.

PS: Microsoft a lansat anul trecut in vara geluri de dus, deodorante si alte produse de igienta cu brandul Xbox.

Stocarea este pe SSD de 1TB NVME, gasim porturi USB 3.2 si va putea rula jocuri la rezolutie 4K si 60FPS sau chiar 120FPS. Conform informatiilor de acum, Xbos Series X ar putea rula chiar jocuri 8K.

Avem 2 clipuri in care vedem timpii de incarcare foarte rapizi dar si functia Quick Resume, care permite trecerea rapida dintr-un joc in altul, continua de unde ai ramas si va fi foarte util atunci cand inchizi sistemul brusc sau intervine ceva.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.