--> Sari la conținut

Decizia pe care o pot aplica Telekom, Digi, Vodafone și Orange în România. În SUA se întâmplă


DaNdu

Postări Recomandate

La nivel mondial, mai multe companii caută să ia măsuri pentru a ajuta oamenii aflați în carantină, începând cu operatorii de telefonie mobile și internet. Rămâne să vedem când ajung în România.

În SUA, numărul bolnavilor de Coronavirus a ajuns la 4252 de persoane, la momentul redactării acestui material, cazuri care s-au reflectat în 75 de decese. Nivelul de panică este însă mai problematic decât boala. Pentru a se liniști cât de cât și pentru a-și păstra luciditatea, oamenii caută să se informeze pe de pe internet.

În consecință, operatorii Comcast și T-Mobile au făcut un anunț surprinzător pentru binele abonaților. Ca referință, aceștia sunt cei mai importanți furnizori de internet de pe teritoriul SUA. Cu un pic de noroc, s-ar putea să vedem măsuri similare și în țara noastră, deși această politică este oricum mai relaxată când vine vorba de Telekom, Digi, Vodafone sau Orange, comparativ cu situația din Statele Unite ale Americii.

În SUA, dacă ești abonat la Comast sau T-Mobile și ai un abonament cu un trafic de date limitat, pe parcursul următoarelor 60 de zile, fără nicio modificare adusă abonamentului tău de date, vei avea avea acces nelimitat la internet cu viteză maximă.

”Cu atât de mulți oameni care lucrează și învață de acasă, vrem ca abonații noștrii să acceseze internetul fără să se gândească la abonamente.”, se arată într-un comunicat de presă al Comcast. ”Deși marea majoritatea a abonaților noștri nu se apropie de consumarea unui terrabyte de date într-o lună, întrerupem planurile noastre de date limitate pentru 60 de zile, orerindu-le tuturor abonaților trafic nelimitat fără alte costuri”.

În plus, cei care vor să-și folosească telefonul ca hotspot pentru a-și tableta sau laptopul la internet, acum o pot face nestingherit. Este important de reținut că, deși în România funcția hotspot este gratuită la aproape orice abonament de date, americanii nu sunt atât de privilegiați și, în mod obișnuit, trebuie să plătească pentru ea.

Până la această oră, operatorii Telekom, Digi, Vodafone sau Orange care activează pe teritoriul României nu au făcut niciun anunț legat de pandemia de coronavirus. Nu putem decât să sperăm.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.