--> Sari la conținut

Reducerile eMAG care fac show în weekend și simplifică muncitul de acasă


DaNdu

Postări Recomandate

Dacă vrei o listă în detaliu, eMAG are „Lucrează cu spor din orice decor!”. Îți oferă laptopuri, telefoane, dar și componente pentru PC. eMAG mai listează și produse de gaming, alături de produse de relaxare. Lista de mai jos conține câteva produse cu prețuri mai bune. Celelalte le găsești direct pe site.

 

Oferte eMAG de care să profiți în weekend


Un laptop pe care nu-l poți rata este Acer Nitro 7. Are un Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAm, dar și 512 GB stocare pe SSD. Unde mai pui că dispune și de placă video. Îl poți cumpăra de aici.

Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți: are și servicii Google, are și camerele bune ale companiei. Dispune de 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu preț redus aici.

Un televizor pe care nu-l poți rata vine de la Panasonic. Are 164 cm în diagonală, rezoluție 4K și e smart. Astfel, ai acces la Netflix, HBO, totul pe televizor, dacă nu mai vrei televiziuni clasice. Îl găsești aici cu o reducere masivă.

eMAG listează și un Acer Aspire 5 cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare. E disponibil aici cu un preț bun.

OnePlus 7T e unul dintre acele telefoane cu preț bun și remarcabile din 2019. Are 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, dar și un ecran cu rată de refresh la 90 Hz. Prețul a ajuns acum să fie mai bun.

iPhone Xs e alt telefon pe care să-l iei acum cu preț mai mic de la eMAG. Are 64 GB spațiu de stocare, are un ecran de 5,8 inci, două camere foto, cel mai nou iOS și rezistă la apă. Unde mai pui că îl ai și la reducere.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.