--> Sari la conținut

În 2020, ”retro este cool”: televizoare din 1945, radiocasetofoane și tonomate cu vinyl-uri


DaNdu

Postări Recomandate

Tehnologia e mână-n mână cu nostalgia anul ăsta! Am văzut cu ochii noștri, la CES. Iar trendul...nu se lasă dus nici acum, în primăvară. Avem telefoane de ultimă generație dar cu clapetă, iar pe Instagram filtrele retro fac furori în rândul puștimii.

Sigur, ne-ar fi plăcut să fi avut cum, lângă noi, un tonomat care știe wi-fi, pentru un demo încântător. Ori măcar un dispozitiv tip arcade modern - poate ne aude cineva și ne alegem cu un invitat, pentru săptămânile următoare, cine știe?!

Până atunci, haideți să mai aducem câteva argumente pentru ideea că ”retro este cool”.

Televizoare din 1945, radiocasetofoane în diferite forme și culori, tonomate cu vinyl-uri...dar conectate, pick-up-uri care au trecut testul timpului și jocuri clasice de-acum aproape trei decenii, inclusiv celebrul NBA JAM. A fost ediția în care Compania Americană de Radio a aniversat centenarul. Ocazie perfectă de se lăuda la CES cu primele radiouri mai aproape de ceea ce știm în prezent. Și, mai ales, cu primele televizoare intrate în casele americanilor.

RCA a dominat piața americană de electronice mai bine de cinci decenii. Au fost printre pioneri: la începtul anilor ’20 nu doar că au propus primele receptoare radio, dar și au lansat prima rețea radionațională, urmând ca apoi să uimească o lume întreagă cu primele televizoare alb - negru.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.