Sari la conținut

UnBAN Daria


DariaVreaUnBAN

Postări Recomandate

1. Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:531572605

2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:531572605

3. Descrie situația: Ammm….aparent sormea a primit ban pe motiv de WH de la un admin Florin, nici nu stiu cine e (app, sunt ARRES deoarece ea e prea mica ca sa stie ce sunt forumurile, etc , cum sa ii dai ban unei fete de 10 ani care nici nu stie sa deschida YTb sau sa intre pe un sv de cs, as vrea sa vad si eu pentru ce faze I-ai dat ban, cummmmm sa ii dai ba frate =)), pe bune, doar ca face 2/3 killuri complet random si probabil la cum se misca pe harta, etc, m-ai pune tinta pe cate un adversar complet random fara sa isi dea seama ca cineva e acolo, cu acest exemplu ne putem da seama ce fel de admini exista pe sv. :DDD Repet, as vrea sa vad si eu un demo legat de asta, multumesc!

4. Dovezi: --------

  • Haha 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primu rand nu am demo pentru ca nu stau sa imi pierd timpu pe unii care au level 3 pe steam si rank 1 pe counter, de abia venea din under si in apps era smoke, un ct era bagat dupa peretele ala din apps si a tras prin smoke fara nicio jena, apoi unu era pus la florile de la van ascuns si iar se uita prin pereti pe el, daca este sora ta asa cum sustii, las-o sa joace de pe contu tau, nu sa vina sa rupa wallhacku pe server, de unde stiu eu ca nu erai tu de pe alt cont care te jucai cu codu? Daca @case@TwiX  considera ca am gresit, sa ii dea unban iar next time nu va mai scapa fara demo, te asigur. Am martori pe @danyy @habb, ei pot sa confirme cum dadea prin pereti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai sincer, nu stiu cu ce v-a putut enerva Daria de i-ati dat ban 😄 

Azi dimineata am jucat cu ea pe server vreo 2-3 ore, nu are nimic, trage pe unde nimereste, spameaza prin smoke la nimereala. acuma daca a avut bulan fata sa va ia pe unu prin smoke,  sincer nu pot sa nu rad 🤣

Imi pare rau totusi ca nu ai demo 🙄

Pro unban.

Editat de ⭐Puf De Păpădie

                                                                c0qPj1R.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai zic nimic….1 ca nu ai demo, si da, ar trebuii sa iti pierzi timpul ca poate unii chiar fac cerere (cazul de fata ) eu as fi putut sa scot routerul din priza si sa ii fac alt cont dat find faptul ca am ip dinamic si nu fac asta si 2, nu are cum sa joace de pe contul meu deoarece eu avand admin si daca imi cere cineva "ajutorul" etc ea nu are ce face si pot sa primesc BAN pe el pentru ca cineva ca tine ii da :DD. Cum sa zici ca are wh doar ca tragea prin smoke si ca s-a nimerit sa fie cineva acolo, frate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate, daca nu ai demo nu putem concluziona nimic. Sunt cu ochii pe tine @DariaVreaUnBAN.

Momentan banul iti este scos. Locked.

" Beneath this mask there is more than flash.

Beneath this mask there is an idea, and ideas are bulletproof. "

"“I was silent, but I was not blind.”

JrydLpv.gif

www.usp.ro

Discord: case#6459

My servers & USP SERVERS:

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.