--> Sari la conținut

Teaser Google – Pixel 4 va avea deblocare faciala si control prin gesturi


DaNdu

Postări Recomandate

Google a prezentat cateva informatii despre Pixel 4 inainte de lansare, eliminand orice zvon. Intr-un clip de pe Youtube, dar si o postare pe forumul lor, aflam ca noul lor telefon va avea deblocare faciala si control prin gesture.

 

Motion Sense este una dintre functiile noi pe care le-a primit telefonul si este bazata pe Soli, un proiect Google de acum 4 ani care permite controlarea anumitor functii doar prin gesturi: oprirea alarmelor sau controlul melodiilor.

Deblocarea faciala nu este una traditionala pentru Android. Google s-a inspirat de la Apple si a realizat un sistem nou de deblocare care va scana fata si va realiza o harta 3D printr-un „proiector”, o camera IR si un iluminator.

Va avea si un chip dedicat, Titan M, unde vor fi stocate toate datele. Deci fata ta nu va parasi, spun ei, telefonul. Nu stim sigur daca Google a renuntat complet la senzorul de amprenta asa cum a facut Apple. Sa speram ca nu.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.