--> Sari la conținut

Samsung Gear Sport


DaNdu

Postări Recomandate

Ambalaj, Accesorii, Design si Display

In pachet veti gasi ceasul, un incarcator de 5V~0.7A, dock-ul pentru incarcare wireless, o banda de cauciuc de marimea S si niste manuale cu instructiuni.

Hardware, Baterie si Autonomie

Hardware-ul este unul destul de neimportant, un procesor Exynos 3250 de 1GHz, 768MB RAM și de 4GB memorie internă. De asemenea, ceasul integreaza si o baterie de 300 mAh, cu vreo 80 mAh mai mica decat cea de pe Gear S3, dar care ofera rezultate destul de similare, undeva la 3-4 zie de autonomie. Nu inchideam ceasul pe timpul noptii, iar in timpul zilei statea conectat la telefon intre 6 si 8 ore.

Exista si un battery management, prin care poti seta ceasul pe 3 moduri: Default, Power Saving si Watch Only. Primul mod iti ofera acces la absolut toate functii, cel de-al doilea iti face ecranul ceasului alb-negru si prelunge durata de viata bateriei cu inca vreo 3 zile daca mai ai 30% capacitate, fata de primul mod care ti-ar mai oferi autonomie doar de o zi si ceva. Al treilea mod, asa cum ii spune si numele, iti va afisa doar ceasul, iar autonomia va creste undeva la 16 zile in conditiile in care mai ai 30% capacitate.

In orice caz, autonomia variaza atat din punct de vedere al utilizarii ceasului, cat si de cat este conectat la smartphone.

Verdict și Preț

Samsung Gear Sport are o multime de lucruri in comun cu Gear S3, ceea ce este de apreciat si vine in plus cu o multime de functii dedicate oamenilor activi. Poate fi gasit in oferta eMAG, in variantele de culoare negru si albastru la pretul de 1.399 LEI(link).

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.