--> Sari la conținut

Galaxy Fold 2 ar putea fi anunțat în curând


DaNdu

Postări Recomandate

Samsung Galaxy Fold a fost o creație de pe urma căreia Samsung a învățat foarte multe. Spre exemplu, a învățat că urăște nisipul, fiindcă este aspru, iritant și intră peste tot. Iar lucrurile pe care le-a învățat poate îi vor fi utile la dezvoltarea unui Galaxy Fold 2, pentru că tot umblă vorba că îl vor anunța în curând.

Mai exact, umblă vestea că telefonul va fi dezvăluit cel târziu în luna iunie. Noul model poate că va avea un ecran ce nu este la fel de ușor de distrus irevocabil. Cert este că (bine, nu e cert, așa umblă vestea, dar înțelegeți ideea) va avea un ecran de 8 inch acoperit cu sticlă de această dată, cu acea cameră fistichie de 108 megapixeli, un S-Pen, un chipset Snapdragon 865 și chiar suport pentru 5G.

Prețul pentru această minunăție nu este cunoscut în acest moment. Probabil va fi undeva între „nu” și „nici gând”, cu un strop de „poate la generația a șaptea prețul nu va fi atât de exploziv

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.