--> Sari la conținut

Huawei mai face un pas inspre independenta de Google


DaNdu

Postări Recomandate


Daca tot am aflat ca Huawei a avut vanzari impresionante in 2019, haideti sa vedem si ce planuri mai au in ceea ce priveste independenta de serviciile Google.

Mai ales ca nu se intrevede vreo rezolvare rapida a situatiei tensionate dintre China si SUA. Cel putin nu inainte de alegerile prezidentiale. Cele americane, pentru ca la chinezi este putin mai simplu – in 2018 tocmai ce au votat un amendament ce inlatura limitarea la doua mandate prezidentiale de cinci ani.

Primul pas spre reducerea dependentei de serviciile Big G a fost facut anul trecut, cand HarmonyOS a aparut la orizont. Apoi au lansa Huawei Media Services, iar acum anunta o colaborare cu cei de la TomTom, a caror harti vor inlocui Google Maps.  Compania olandeza a declarat ca acordul a fost semnat cu ceva vreme in urma, insa au decis sa nu il faca public pana acum.

Ramane sa vedem daca (sau, mai degraba cand)  Huawei va face pasul spre un ecosistem propriu, care nu va depinde deloc de serviciile Google si in ce masura miscarea va avea succes si in afara Chinei.

 

Apropo, in sondajul nostru, cu privire la serviciile GPS pe care le folositi, TomTom nu apare deloc.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.