--> Sari la conținut

ASUS ROG Phone 2 primeste doua versiuni noi


DaNdu

Postări Recomandate


ASUS ROG Phone 2 primeste doua versiuni noi pe piata locala: Ulimate si Strix. Aceste doua versiuni vor fi disponibile chiar de anul acesta in urma succesului inregistrat de cel mai bun telefon de gaming de pe piata.

 

Noile versiuni imping si mai mult limitele hardware, oferindu-le utilizatorilor putere, viteza si capacitati de stocare fara rival pentru toate cerintele lor din sfera jocurilor mobile.

ROG Phone 2 Ultimate Edition dispune de 12GB memorie RAM si 1TB spatiu de stocare, in timp ce versiunea Strix Edition ofera 8GB de RAM si 128GB de stocare.

Ca o scurta recapitulare, ROG Phone 2 vine insotit de un procesor Snapdragon 855 Plus la 2.96GHz, Adreno 640, ecran de 6.59 inch cu 120Hz si 1ms timp de raspuns, AMOLED cu Gorilla Glass 6 si suport DCI-P3.

Bateria este de 6000mAh, iar memoria este de tip UFS 3.0 in toate variantele. Il gasiti in magazine la pretul de 4499 lei

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.