--> Sari la conținut

Translator vocal instant cate te va ajuta sa comunici mai usor


DaNdu

Postări Recomandate

Un gadget pe care mi l-am dorit de foarte mult timp si despre care nu credeam ca va deveni realitate atunci cand eram mic, este acest translator vocal. Acest gadget iti traduce automat discutia dintre tine si o persoana si face mai usoara calatoria ta intr-o tara straina.

Acest gadget arata ca un reportofon si are un microfon si un difuzor. Traduce in mod automat din 30 de limbi diferite si are nevoie de o conexiune prin Bluetooth la telefonul tau. Probabil se leaga la Google Translate.

 

Doar ii spui un text si el il traduce in limba pe care o cunoaste interlocutorul tau. Are baterie de 800 mAh, o raza de transmisie de 10m si suporta urmatoarele limbi: Chinese(Simplified/ Traditional/ Cantonese), English(US/ UK/ Australia/ India), Korean, Japanese, French(France/ Canada), German, Spanish(Spain/ Mexico), Thai, Italian, Dutch, Greek, Portuguese(Portugal/ Brazil), Russian, Arabic(Egypt/ Saudi Arabia /International), Hungarian, Swedish, Czech, Finnish, Danish, Polish.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.