Sari la conținut

Prey primeşte versiune trial pe PC şi console


kayn

Postări Recomandate

Bethesda a anunţat că, în premieră, Prey benefiază acum de o versiune demonstrativă şi pentru PC, aceasta putând fi descărcată accesând pagina oficială de Steam a jocului: http://store.steampowered.com/app/480490/Prey şi acţionând butonul "Download Demo". Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

De asemenea, versiunea demonstrativă a jocului Prey disponibilă pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One a fost înlocuită cu o variantă trial, care va permite jucătorilor să continue acţiunea din punctul în care au lăsat-o şi să-şi păstreze trofeele sau achievement-urile deblocate în secţiunea gratuită dacă aleg să cumpere jocul complet.

Nu în ultimul rând, recent lansatul update v1.05 pentru Prey ar trebui să rezolve problemele de performanţă întâmpinate de posesorii versiunii pentru PlayStation 4 a jocului.

Prey este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Prey

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.