Sari la conținut

SIMONA HALEP ŞI-A ANUNŢAT PREZENŢA ÎN PREMIERĂ LA TURNEUL DE LA CHARLESTON, DIN APRILIE 2020.


TwiX

Postări Recomandate

Într-o postare făcută pe Twitter, Halep s-a arătat încântată de posibilitatea de a juca la competiţia din Statele Unite ale Americii: “Aştept cu nerăbdare să joc la Charleston pentru prima dată în carieră. Am auzit foarte mult lucrurile grozave despre acest turneu şi sunt recunoscătoare să îl am în calendarul din 2020”.

 

Eleanor Adams, manager-ul turneului intitulat Volvo Car Open, a declarat că prezenţa lui Halep va însemna foarte mult pentru comunitatea locală: “Vom celebra ediţia cu numărul 20 în Charleston, iar prezenţa Simonei nu se putea nimeri mai bine de atât. Ea are un joc agresiv, foarte precis. E puternică şi rapidă. Sunt convins că fanii o vor întâmpina aşa cum se cuvine. Aşteptarea Simonei a fost meritată”.

 

Turneul Premier de la Charleston se va disputa în perioada 4-12 aprilie 2020

 

Pe lângă Simona Halep, la competiţie şi-au mai anunţat deja prezenţa campioana en-titre Madison Keys şi iberica Garbine Muguruza

74atrbh.jpg

Sursa: mediafax

 Κύριε, ἐλέησον!

Oh, on that wide open highway
The life that I'm livin' is a dead man's hand

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.