Sari la conținut

Aston Martin revine pe panta descendentă: valoarea companiei a scăzut cu 75% la un an de la listarea pe bursă


Awny

Postări Recomandate

Aston Martin traversează din nou o perioadă mai puțin fastă, ce pare să fi început din momentul listării companiei la bursă.

În numai un an de la listare, valoarea de piață a companiei a scăzut cu 75%, de la 4.3 la 1.1 miliarde de lire sterline, conform Daily Mail. Presa britanică scrie că, în ultimul an, Aston Martin a pierdut zilnic circa 9 milioane de lire sterline, iar speranțele companiei se leagă foarte mult de lansarea primului său SUV, respectiv Aston Martin DBX.

În contextul actual, constructorul și-a redus așteptările pentru anul acesta, invocând “slăbiciunile” unor piețe europene, printre care și Marea Britanie.

Aston Martin estimează vânzări de 6.300 – 6.500 de unități în acest an, în scădere față de obiectivul inițial de până la 7.300 de mașini. Totodată, britanicii au spus că vor reduce și cheltuielile cu investițiile la suma de 300 de milioane de lire, față de cele 320-340 stabilite de curând.

837731l-610x390-b-a60e639e.jpg

Sursa:Automarket

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.