Sari la conținut

DINAMO -VOLUNTARI 2-1 ,Dan Nistor, după încă două pase decisive: „Dacă nu mai credeam în victorie, ieșeam de pe teren” » Ce a spus Mrzljak


Elementul X

Postări Recomandate

Dan Nistor a făcut o nouă partidă excelentă, oferind pase la ambele goluri reușite de Dinamo în victoria cu FC Voluntari, scor 2-1. În urmă cu trei zile, la victoria cu UTA din Cupă, 3-1, căpitanul roș-albilor oferise alte două assist-uri. 

Ce a spus Nistor după succesul la limită cu Voluntari: „Ne bucurăm că s-a repetat istoria și n-am pierdut cu cei de la Voluntari. Dacă nu credeam în victorie, ieșeam de pe teren! Meciul s-a jucat la penalty-ul apărat de Piscitelli. «Mister» abordează o nouă tactică, una nouă la Dinamo. Înainte jucam 4-3-3, acum o facem în 4-2-3-1.

Mă bucur mult că pot să-mi mai ajut echipa. Când nu voi mai putea să fac asta, voi ridica mâna și voi spune că nu mai pot”, a spus Nistor, la finalul meciului, 

Urmărit din tribune la acest meci de către selecționerul Cosmin Contra, Nistor abia așteaptă o eventuală convocare la națională:  „Dacă voi fi convocat, ar fi o mândrie să reprezint echipa națională. Îmi doresc foarte-foarte mult acest lucru”. 

sursa:gsp.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.