Sari la conținut

CUPA ROMÂNIEI - FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-2 (4-2 la penalty-uri)Moldovenii s-au calificat în „optimi” după loviturile de departajare


Elementul X

Postări Recomandate

FC Botoșani s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce au învins campioana CFR Cluj la loviturile de departajare, scor 2-2 (4-2 după penalty-uri).

 
 
 

Jucând vreme de aproape 90 de minute în superioritate numerică, botoșănenii s-au impus abia la penalty-uri, după ce Golofca și Burcă au uitat de unde au plecat. Dar CFR merge la judecată!

Meci cu de toate! Bordeianu a stricat, Golofca și Burcă au reparat! "Ușa în fotbalul românesc se deschide pe la Botoșani ca să iasă în Europa pe la Cluj", spune o vorbă a unui oficial de rang înalt din nordul Moldovei. CFR a intrat pe teren cu trei jucători crescuți la adversari. Unul, mijlocașul, a luat stupid cartonaș roșu după două "galbene" în 4 minute. 

sursa:gsp.ro

Editat de Elementul X
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.