Sari la conținut

Ovidiu Hațegan va arbitra cel mai tare meci de marți, din Liga Campionilor: Borussia Dortmund – Barcelona


Elementul X

Postări Recomandate

Ovidiu Hațegan debutează în forță în Liga Campionilor din acest sezon. Arbitrul a fost delegat la Borussia Dortmund – Barcelona, cel mai tare meci de marți din cea mai importantă competiție europeană intercluburi. Ovidiu Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român de la ora actuală.

Ovidiu Hațegan va arbitra pentru prima oară în Liga Campionilor cu sistemul VAR. De aceea, arădeanul va fi ajutat doar de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și de rezerva Sebastian Colțescu. Nu va mai avea adiționali.

Ovidiu Hațegan nu a mai fost delegat în fazele eliminatorii din Liga Campionilor din sezonul trecut, deoarece nu era licențiat în privința sistemului VAR.

Ovidiu Hațegan este la a 20-a partidă în grupele Ligii Campionilor

Ovidiu Hațegan e arbitru FIFA din 2008, iar în sezonul trecut i-a mai condus pe catalani la meciul cu Inter, din grupe, scor 2-0.

Ovidiu Hațegan are în palmares până acum 19 partide din grupele Ligii Campionilor. A participat la turneul final al Campionatului European din Franța 2016 și la cel al Jocurilor Olimpice din Brazilia din același an. A ratat prezența la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia 2018 din cauza unei greșeli grave la meciul din play-off dintre Irlanda și Elveția, când a dictat eronat un penalty în favoarea oaspeților.

sursa:digisport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • a l e x a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.