Sari la conținut

Interviu savuros cu Arsene Wenger. Messi sau Ronaldo + cine poate fi următorul cel mai bun jucător din lume


a l e x

Postări Recomandate

Arsene Wenger (69 de ani) a părăsit lumea fotbalului în 2018, după ce și-a anunțat retragerea de pe banca celor de la Arsenal. Cel mai longeviv antrenor din istoria clubului londonez a rămas, însă, aproapiat de sportul rege. 

Într-un interviu acordat celor de la beIN Sports, fostul tehnician a răspuns mai multor întrebări, dintre care câteva legate de cei doi fotbaliști care încă scriu istorie pe terenul de fotbal, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Wenger a fost supus întrebării clasice, "Messi sau Ronaldo?", însă a evitat să dea un răspuns concret și a ținut să evidențieze, mai degrabă, diferențele dintre aceștia. 

"Sunt atât de buni, dar e prea greu să alegi. Messi e mai degrabă artistul, deoarece poate să dea și pasa decisivă, deci e un jucător mai creativ. Ronaldo este un finalizator excelent, este mai bun în aer, mai atletic, dar Messi joacă un fotbal artistic, deci ai mereu tentația să îl alegi pe el"

 

Sursa : digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.