Sari la conținut

Ce a spus marea Chris Evert despre plecarea părinților Biancăi Andreescu din România, în timp ce aceștia își felicitau fiica


a l e x

Postări Recomandate

Bianca Andreescu a devenit sâmbătă prima sportivă din Canada care câștigă un turneu de Grand Șlem, la single. Jucătoarea cu origini românești s-a impus în finala de la US Open, împotriva Serenei Williams, 6-3, 7-5.

Bianca a avut tot timpul parte de suportul părinților, Nicu și Maria Andreescu, care sunt prezenți la aproape fiecare meci jucat de aceasta. Fostul lider mondial, Chris Evert, a lăudat încrederea acestora în sportiva de 19 ani, la ESPN, în momentul în care își felicitau fiica pentru victorie.

"Oamenii ăștia au venit din România în Canada cu două valize și nimic altceva. Au crezut însă în visul Biancăi, au sprijinit-o în tot ceea ce a făcut, iar acum văd cum fata lor a cucerit US Open. E incredibil!"

 

Sursa : digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.