Sari la conținut

Prototipul cu care Bugatti a trecut de bariera celor 490 km/h va avea o versiune de producție


Awny

Postări Recomandate

 

La începutul săptămânii trecute, Bugatti a anunțat că un prototip al actualului Chiron a stabilit un nou record de viteză: 490.48 km/h pe circuitul Ehra-Lessien.

Acum, oficialii producătorului din Molsheim au anunțat că pregătesc o versiune de producție care va purta numele de Chiron Super Sport 300+. Conform reprezentanților Bugatti, varianta specială va fi asamblată în 30 de unități, producția urmând să înceapă în 2021.

Spre deosebire de prototipul care a stabilit recordul de viteză, versiunea de producție va include un scaun pentru pasagerul din dreapta și o gardă la sol ceva mai generoasă. În plus, standard, Bugatti Chiron Super Sport 300+ va avea o viteză maximă limitată la 440 km/h.

Cu toate acestea, pe lista de opționale, producătorul din Molsheim a trecut un roll cage complet, dar și posibilitatea eliminării limitatorului de viteză. Confom unor surse apropiate companiei, clienții vor primi acces în complexul Ehra-Lessien pentru a putea experiementa viteze de top apropiate de recordul stabilit în urmă cu câteva zile.

Prețul de pornire al ediției Chiron Super Sport 300+ este de peste 4.6 milioane de euro.  

715042l-610x390-b-57902d3b.jpg

Sursa:Automarket

  • Confused 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.