Sari la conținut

OLYMPIQUE LYON // Anthony Lopes: „Mă înţeleg superbine cu Ciprian Tătăruşanu, discutăm şi ne respectăm"


a l e x

Postări Recomandate

Portarul portughez, care a ajuns recent la un acord pentru prelungirea acordului cu OL, dezminte că ar fi în relaţii reci cu titularul naţionalei României. "Ne înţelegem superbine, discutăm la antrenamente şi lucrăm respectându-ne reciproc. Mereu lucrurile au stat ok între noi, n-a fost niciun conflict", a zis Lopes, în interviul din L'Equipe.

Goalkeeperul preferat de Sylvinho a mărturisit şi că s-a uitat la meciul contra Spaniei, în care Tătă a fost cel mai bun de pe teren: "A apărat foarte bine, a făcut o primă repriză extraordinară şi, sincer, chiar credeam că va reuşi să scoată un egal. N-am avut timp să-l felicit, pentru că ştiu că este concentrat la partida următoare. Am timp când se va întoarce la Lyon. E mai bine aşa". Ciprian s-a arătat nemulţumit că a fost păcălit de şefii lui Lyon, care i-ar fi promis că îl aduc de la Nantes pentru a fi numărul 1, în condiţiile în care Lopes nu dorea să reînnoiască înţelegerea. Iar presa franceză a scris recent despre un război rece cu portarul portughez.

 

Sursa : gsp.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • a l e x a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.