Sari la conținut

ROMÂNIA - MALTA // Prima săgeată din vârful FRF la adresa lui Contra: „Nu are un plus mare peste Daum”


a l e x

Postări Recomandate

Andrei Vochin, unul dintre oamenii cei mai importanți din cadrul Federației Române de Fotbal, a comentat subiectul din Gazeta Sporturilor de ieri, în care Cosmin Contra era comparat cu predecesorul său, Christoph Daum, iar concluzia era că nu există aproape nici o diferență. 

Andrei Vochin, consilierul principal al lui Răzvan Burleanu, a făcut și el un raport dintre cei doi.

"În primul rând, Daum n-a avut la dispoziție, așa cum a avut Contra, să vadă echipa națională în vreun meci amical înainte de debutul în oficiale. Contra a venit, a jucat două meciuri în preliminariile CM, care nu s-au pus, de fapt, apoi alte 6 în Liga Națiunilor, pe jumătate amicale și abia peste un an și jumătate a debutat unde a contat cu adevărat. 

În oficiale, Contra are un plus față de Daum, dar e adevărat că acest plus nu este mare. Acum, naționala noastră stă la mâna ei pentru calificare, cu Daum în același moment al prelimariilor pentru Mondial era deja pe dinafara calificării", a spus Vochin la TV Telekom Sport.

De fapt, realitatea îl contrazice pe oficialul de la Casa Fotbalului. Ca și acum, atunci, Daum avea aceleași șanse de calificare după 5 etape, cum are în prezent naționala lui Contra.

 

In plus, Vochin a făcut și o comparație, Contra versus ceilalți selecționeri, din perspectiva presei de care au avut parte: "După părerea mea, de departe, fără nici un dubiu, Daum a avut parte de cea mai prostă presă. Nu imediat după ce a fost instalat, dar la scurt timp. Apoi, pe locul 2 în acest top l-aș pune pe Iordănescu, deși el a calificat echipa la Euro. Îmi aduc aminte, de exemplu, că Răzvan Lucescu a avut parte de o susținere totală din partea presei, lucru care a durat foarte mare parte din mandatul său, chiar dacă în debutul preliminariilor am făcut 1-1 acasă cu Albania", a mai declarat Vochin.

 

Sursa : gsp.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • a l e x blocat și deblocat acest topic
  • a l e x a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.