Sari la conținut

McLaren exclude lansarea unui hypercar electric: greutatea bateriilor este cauza amânării acestui proiect.


Wappy

Postări Recomandate

Anul trecut, McLaren a prezentat noua strategie Track25, prin care a anunțat că vrea să lanseze 18 modele noi până în 2025, efort ce va mări producția actuală cu aproape 75%.

 

Astfel, britanicii vor ajunge la o producție anuală de circa 6.000 de mașini în următorii 7 ani. Acest plan deosebit de îndrăzneț va avea în spate o investiție de circa 1.2 miliarde de lire sterline.

Obiectivul principal este ca fiecare model din gamă să aibă cel puțin o versiune hibridă. McLaren speră ca hibrizii săi să aibă o pondere de 50% din vânzările totale, până în 2022.

 

Varianta unui hypercar electric este și ea evaluată de McLaren, însă, deocamdată, ideea este exclusă din cauza greutății suplimentare a bateriilor.

 

Oficialii constructorului spun că această greutate în plus ar afecta performanțele mașinii și nu ar permite dezvoltarea unui model care să respecte filozofia companiei.

 

McLaren exclude lansarea unui hypercar electric: greutatea bateriilor este cauza amânÄrii acestui proiect - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.