Sari la conținut

Roger Federer: Trebuie să-mi asum înfrângerile.


Wappy

Postări Recomandate

În urma partidei, Federer a luat parte la conferinţa de presă. Jucătorul elveţian a fost întrebat care crede că sunt şansele sale de a mai câştiga un Grand Slam, Federer răspunzând: ”Nu ştiu, nu am un glob de cristal.

 

Niciodată nu poţi să ştii. Desigur că sper să se întâmple asta. Cred că a fost un sezon bun. Dezamăgitor acum, dar îmi voi reveni. Voi fi bine”.

 

”Sunt dezamăgit că s-a încheiat pentru că am simţit că jucam foarte bine, după câteva începuturi de joc destul de dificile. Este o oportunitate pierdută. Eram în conducere, puteam avansa. Aveam două zile libere. Totul arăta bine. Dar trebuie să îmi asum înfrângerile. Sunt parte din joc. Voi petrece timp cu familia, deci viaţa merge mai departe”, a mai adăugat Federer, conform ATP Tour.

 

În semifinale, Grigor Dimitrov îl va întâlni pe Daniil Medvedev (5 ATP), care l-a învins, în sferturi, pe Stan Wawrinka, cu scorul de 7-6(6), 6-3, 3-6, 6-1.

 

Imaginea articolului Roger Federer: Trebuie sÄ-mi asum înfrângerile

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.