Sari la conținut

Nissan a prezentat noua generație Juke


Awny

Postări Recomandate

Nissan a publicat primele imagini și detalii oficiale referitoare la noua generație Juke. SUV-ul producătorului nipon a fost lansat în urmă cu aproximativ 10 ani, iar în toată această perioadă, circa un milion de unități au fost comercializate în Europa.

Oficialii Nissan spun că noua generație Juke păstrează personalitatea specială cu care deja ne-am obișnuit, însă plusează în dreptul capitolelor spațiu interior și tehnologii moderne.

Nissan Juke: date esențiale

● Noua generație Nissan Juke a crescut comparativ cu vechea versiune. SUV-ul producătorului nipon are o lungime de 4.210 mm (+85 mm), lățimea măsoară 1.800 de mm (+35 mm), iar înălțimea ajunge la 1.595 de mm (+30 de mm). De asemenea, noul Juke are un ampatament mai generos cu 106 mm. 

● Sistemul de infotainment poartă numele de NissanConnect și este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, iar ecranul tactil are o diagonală de 8 inch. Nissan introduce și funcția In-Car WiFi, mulțumită căreia clienții vor avea acces la internet. 

● Pe lista de echipamente opționale, Nissan a trecut un sistem audio semnat de Bose care include 8 incinte, două dintre acestea fiind integrate la nivelul tetierelor scaunelor din față.

● Pentru moment, Nissan a anunțat o singură motorizare pentru Juke. Clienții vor găsi în oferta japonezilor unitatea de un litru cu trei cilindri care dezvoltă 117 cai putere la 5.250 rpm și 180 Nm începând cu 1.750 rpm (200 Nm cu funcția OverTorque). Aceasta va putea fi comandată fie cu o cutie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj, fie cu o transmisie manuală cu șase trepte. Nissan introduce pe Juke și un selector pentru modurile de rulare (Eco, Standard sau Sport). Versiunea echipată cu transmisia manuală va accelera de la 0 la 100 km/h în 10.4 secunde, în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 180 km/h.

● Noua generație Nissan Juke va fi disponibilă și cu sistemul ProPilot, tehnologia dezvoltată de japonezi care transformă SUV-ul într-un vehicul semi-autonom în anumite situații de trafic. ProPilot poate controla accelerația, sistemul de frânare și direcția mașinii. 

975070l-545x357-n-4d71d801.jpg

Sursa:Automarket

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.