Sari la conținut

Mercedes a prezentat noul AMG GLB 35 4Matic


Awny

Postări Recomandate

În urmă cu doar două luni, Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul GLB. SUV-ul compact este poziționat între GLA și GLC și poate fi configurat și în versiune cu șapte locuri.

Acum, gama GLB a crescut odată cu introducerea versiunii AMG GLB 35 4Matic. La fel ca în cazul noilor modele compacte din gamă producătorului german, SUV-ul de performanță pregătit de divizia din Affalterbach este echipat cu motorul turbo de 2.0 litri.

Propulsorul dezvoltă 306 cai putere între 5.800 și 6.100 rpm, iar cuplul motor ajunge la 400 Nm între 3.000 și 4.000 rpm. Resursele motorului pe benzină sunt gestionate de transmisia AMG Speeshift DCT cu opt trepte și de sistemul de tracțiune integrală AMG Performance 4Matic.

În aceste condiții, timpul necesar pentru accelerația de la 0 la 100 km/h este de 5.2 secunde, cu 0.5 secunde mai mult comparativ cu AMG A35. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, iar consumul mediu mixt anunțat de constructorul german este de 7.6 litri/100 de kilometri.

Noul Mercedes-AMG GLB 35 4Matic a fost echipat și cu o serie de elemente de caroserie cu design inspirat de cele din motorsport. Nemții propun spoilere ceva mai agresive, prize de aer mai mari și chiar și o aripă spate discretă. Standard, SUV-ul va fi echipat cu jante de 19 inch și cu un sistem de evacuare cu două terminații.

La interior, clienții noului AMG GLB 35 4Matic vor fi întâmpinați de sistemul de infotainment MBUX, de instrumentarul digital de bord și de noul volan AMG care integrează zone tactile pentru controlul informațiilor afișate pe cele două ecrane de 10.25 inch.

Cinci moduri de rulare vor fi disponibile pe noul AMG GLB 35 4Matic: Slippery, Comfort, Sport, Sport+ și Individual. Totodată, nemții oferă și sistemul AMG Dynamic Select cu două setări: Basic și Advanced.

102843l-545x363-n-e84c356c.jpg

Sursa:Automarket

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.