Sari la conținut

ABT a pregătit un pachet de performanță pentru Audi A1


Awny

Postări Recomandate

Tunerul ABT Sportsline a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Audi A1, cel mai mic model disponibil în portofoliul constructorului din Ingolstadt. Noul proiect realizat de casa de tuning germană are la bază versiunea A1 40 TFSI.

Standard, motorul de 2.0 litri disponibil pe modelul de clasă mică dezvoltă 200 de cai putere și 320 Nm. Mulțumită noii unități ABT Engine Control, propulsorul pe benzină produce 240 de cai putere și 360 Nm.

Pentru moment, tunerul ABT Sportsline nu a oferit detalii nici despre timpul necesar pentru accelerația 0-100 km/h și nici despre viteza maximă realizată de modelul german în noua configurație. Versiunea standard are nevoie de 6.5 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă ajunge la 235 km/h.

ABT Sportsline spune că proiectul bazat pe Audi A1 poate fi configurat și cu o suspensie ceva mai rigidă, iar în acest caz, garda la sol scade cu până la 30 de milimetri. Tot pe lista nemților se află și un set de jante ABT Sport GR cu diametrul de 18 inch disponibile doar în culoarea neagră.

402539l-545x347-n-704d535c.jpg

Sursa:Automarket

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.