Sari la conținut

[Reclamatie] Ayumi


Krak3n

Postări Recomandate

  • Nick-ul tău: Krak3n
  • Nick-ul adminului reclamat: Ayumi
  • Data și ora: Azi, in jur de 11:30
  • Motivul reclamării: Abuz de comenzi / incapabilitate / jigniri
  • Dovadă: https://imgur.com/tfqANMZ / https://imgur.com/XhzFZwX / https://imgur.com/XHOzJnj / https://imgur.com/8YSwP6Z
  • Alte precizări: In primul rand, a iesit mapa forest2 dupa votul pe care l-a dat, insa a bagat challenge dupa aceea. A dat votul cand mai erau 13-14 minute ramase, iar dupa ce i-am spus asta a reactionat cam "agresiv", ajungand sa-mi dea kick ( fiind interzis sa folosesti comenzi pe ceilalti admini ). Pe langa cele mentionate mai sus, are si un comportament neadecvat
  • Edit: Nu am gasit topic-ul in care a facut cerere pentru acces, dar totusi il are. Consider ca s-au strans suficiente dovezi astfel incat un avertisment nu ar fi de ajuns.
Editat de Krak3n
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci când am dat vot am gresit deoarece nu m am uitat  la timp , si  cand am vrut sa schimb  mapa m am grăbit si am dat copy paste la chalenger si nu la forest mapa care ieșise.

 

 

Eu ti am dat kick deoarece ai fost nesimțit

http://imgur.com/gallery/z2VcYEL

+ ca inca mai continuai

http://imgur.com/gallery/X5oE9ig

Nu cred ca am un comportament neadecvat,  asa cum te comporți tu cu mine asa ma comport si eu cu tine , nu inteleg ce ti am facut sa ai pica pe mine m am comportat destul de frumos cu tine cand ai primit gradul.

Editat de Ayumi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti-am raspuns la insultele pe care mi le-ai adus anterior, de ce nu postezi si acele ss-uri in care ma jigneai? Oricum esti foarte puerila, impulsiva si cauti cearta. Aici presupun ca voiai sa ma provoci ca sa mai faci niste ss-uri in favoarea ta?: https://imgur.com/E7Td6Xy / https://imgur.com/98QXECM / https://imgur.com/R8KzmRv

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baiatu' meu tu de ce n ai spus ca ti am dat kick deoarece ai fost nesimțit??? 

Atunci voiam sa mai comunicăm pe limba ta , ca tu doar asa stii sa comunici=)Si Nu voiam sa te provoc sau sa fac ss uri 

Nu caut cearta stai tu liniștit + ca n am de ce sa ma cert cu tine 

 

Editat de Ayumi
  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voi va faceti reclamatii intre admini ma ? Ce naiba-i asta .... si in plus , asta nu e un chat de discutii , nu mai postati nimic de aici . Ayumi a mai facut greseli dar nu foarte grave , ea este un admin nou ce inca invata cum sta treaba pe sv . Sa nu mai vad certuri intre admini si comenzi date de admini pe admini !

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand nu se fac reclamatii intre admini ci se contacteaza unul de grad mai mare, iar in al 2 lea rand, daca mai vad ceva legat de tine @Ayumi ai remove pe loc, noi va dam o sansa si voi(tu) te certi cu adminii, cu playerii si dai comenzi pe admini?  Iti recomand sa iti revizuiesti comportamentul si pe viitor sa ai grija, este ultima ta greseala tolerata.

 

T/C.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.