Sari la conținut

Primul teaser pentru conceptul Audi AI Trail Quattro: SUV-ul electric pentru off-road va fi prezentat în septembrie


Awny

Postări Recomandate

Audi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV electric de off-road care va purta numele AI Trail Quattro. Prezentarea oficială va avea loc în septembrie la Frankfurt.

Audi va prezenta un nou concept electric cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie.

Constructorul de la Ingolstadt a anunțat vineri că noul concept a primit numele Audi AI Trail Quattro și reprezintă o interpretare pentru un viitor SUV electric de off-road.

Cu această ocazie, Audi a publicat și un teaser cu partea laterală a conceptului, care scoate în evidență jantele de mari dimensiuni, formele pătrățoase ale caroseriei, dar și prin modul atipic în care se deschid ușile spate.

Audi nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la platforma tehnică a noului concept, cu excepția faptului că aceasta este electrică, însă numele ales sugerează că vehiculul va fi echipat cu cel puțin un motor electric pe fiecare punte pentru a oferi tracțiune integrală.

De asemenea, este de așteptat ca noul concept să beneficieze de numeroase sisteme de asistență și sisteme autonome, pe lângă alte tehnologii moderne.

466695l-475x303-b-49c58b12.jpg

Sursa:Automarket

  • Like 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.