Sari la conținut

Huawei Map Kit – o alternativa pentru Google Maps


who

Postări Recomandate

  • Huawei are probleme, inca, iar fondatorul promite schimbari in bine. In primul rand vor sa devina independeti de tehnologiile americane, iar in urmatorii ani vom vedea informatii interesante. Map Kit este o alta dovada ca Huawei nu doarme si incearca sa faca totul de la 0 inclusiv pe partea software.

 

  • Map Kit este un serviciu de harti care foloseste antenele telecom din toata lumea pentru cartografiere. Softul poate fi folosit pentru navigatie in 150 de tari, iar functiile pe care le integreaza sunt net superioare serviciilor actuale.

 

  • Trafic in timp real, asistenta la schimbarea benzii de mers sau realitatea augmentata sunt doar cateva dintre functiile interesante pe care le ofera. Deja sunt cereri pentru acest soft de la Yandex (Yango in Romania) si chiar niste americani, Booking Holdings.

 

  • Map Kit este un serviciu dedicat partenerilor software din cadrul dezvoltarii, iar in toamna prin octombrie o sa vedem un API de unde se vor putea dezvolta aplicatii dedicate.

 1-800-DEAD-ASS

who.%21.gif

supervillain

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • DaNdu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.