Sari la conținut

Apple schimba nomenclatura iPhone-urilor


who

Postări Recomandate

  • Apple renunta la numerotarea clasica a telefoanelor. Dupa ce au sarit peste iPhone 9 si au venit direct cu iPhone 10 (X), anul acesta vor renunta complet la aceasta numerotare. Incepand din acest an, Apple va scoate numerele din denumirile telefoanelor.

 

ae926ca652da668bce1c6c52f91dd578.png

 

  • Astfel, noile modele iPhone vor avea denumiri noi si probabil vor imprumuta de la tablete terminatiile Air si Pro. Astfel, modelul de baza se va numi iPhone Air, iar varianta care in mod norma era Plus sau Max se va numi Pro.

 

  • Anul acesta este asteptat si un nou iPhone XR, insa acesta ar putea sa nu isi schimbe denumirea. Schimbarea este normala deoarece actuala numerotare este complicata si uneori greu de pronuntat.

Informatia este la stadiul de zvon, insa asa cum suntem obisnuiti, informatiile care vin la scurt timp inaintea lansarii sunt 99% adevarate.

 

 1-800-DEAD-ASS

who.%21.gif

supervillain

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.