Sari la conținut

Presa britanică: Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW.


Wappy

Postări Recomandate

BMW și Jaguar Land Rover au semnat de curând un parteneriat pentru dezvoltarea în comun a sistemelor de propulsie pentru mașinile electrice pe care le vor lansa în viitor.

 

Astfel, BMW va lansa anul viitor a cincea generație a tehnologiei pentru sistemele de propulsie electrice prin intermediul SUV-ului electric iX3. Ulterior, inginerii BMW vor colabora cu inginerii Jaguar Land Rover pentru îmbunătățirea acestei tehnologii în cadrul viitoarelor modele pe care le vor lansa.

 

În contextul parteneriatului dintre cele două companii, Jaguar ar putea lansa două SUV-uri compacte pe platformă BMW, conform informațiilor publicate de Autocar. Jurnaliștii britanici susțin că cele două modele așteaptă “undă verde” pentru producție după 2020. Noile SUV-uri ar putea continua o tradiție a numelor ce conțin particula “Pace”.

 

În plus, se așteaptă și ca noile generații Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport să împărtășească aceeași platformă cu modele precum Mini Countryman și BMW X1.

 

Presa britanicÄ: Jaguar ar putea lansa douÄ SUV-uri compacte pe platformÄ BMW - Poza 1

sursa: automarket

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.