Sari la conținut

ADATA a lansat carduri noi de memorie cu protectie sporita


who

Postări Recomandate

  • ADATA a lansat zilele trecute noi carduri de memorie microSDXC, foarte rezistente, cu viteza video din clasa V30 si concepute special pentru inregistrare continua si re-inregistrare constanta. Adica sunt foarte bune pentru sistemele de supraveghere, de exemplu camere IP de interior.

 

a7e12f3fa0dc69110c9aa843f5c6c83f.png

 

  • Sunt rezistente la apa, socuri si raze X, sunt construite cu chip-uri NAND Flash de inalta calitate si rezista pana la 40.000 ore de inregistrare video HD.

 

  • Ele pot fi folosite pe orice dispozitiv, insa camerele video sau camerele de supraveghere se vor intelege cel mai bine cu aceste carduri. Dispun de tehnologia Error Correcting Code, pentru a corecta si remedia o gama mai larga de erori de date si au grade de protectie ISO7816-1, EMC IEC61000-4-2 si rezista la temperaturi intre -25 si +85 grade Celsius.

 1-800-DEAD-ASS

who.%21.gif

supervillain

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.