Sari la conținut

Un constructor chinez prezintă un SUV electric cu design inedit: HiPhi 1 are autonomie de 650 de kilometri


Awny

Postări Recomandate

Pe piața din China există numeroși constructori auto care încearcă să se lanseze la nivel global, motiv pentru care aceștia încearcă să vină cu soluții inedite de design pentru a atrage atenția.

Cel mai nou exemplu este oferit de Human Horizons, care a publicat două imagini cu un SUV electric pe care intenționează să-l producă în serie începând din 2021.

SUV-ul a primit numele HiPhi 1 și iese în evidență printr-un design atipic: partea din spate a plafonului poate fi deschisă de-o parte și de alta, într-un mod asemănător cu deschiderea unor uși. Totuși, nu este clar dacă acest format este unul practic în utilizarea de zi cu zi.

De asemenea, la interior, chinezii au integrat mai multe ecrane, dintre care unul poziționat vertical în partea centrală, așa cum procedează și Tesla. Există și un ecran de mari dimensiuni poziționat în dreptul pasagerului din dreapta, însă constructorul nu a menționat exact care sunt funcționalitățile acestuia.

Human Horizon a menționat doar că SUV-ul are două motoare electrice, fără să precizeze puterea totală a acestora, însă accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.9 secunde.

466515l-610x390-b-95b731ef.jpg

Sursa:Automarket

  • Like 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.