Sari la conținut

Red Bull oferă indicii că poate lupta pentru victorie la Hungaroring


Awny

Postări Recomandate

Mercedes a demonstrat că deține un monopost rapid și pe circuitul de la Hungaroring, însă Red Bull are potențialul de a furniza o nouă surpriză.

Echipa austriacă a obținut performanțe bune în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri, în condițiile în care monopostul Red Bull se potrivește circuitelor lente fără linii drepte lungi precum cel din Ungaria.

În prima sesiune, Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:17.233, însă pilotul Mercedes a fost departe de a domina sesiunea. De altfel, el a fost urmat de Max Verstappen, învingătorul cursei precedente de la Hockenheim, și Sebastian Vettel, care au fost mai lent cu numai 0.16 secunde.

În schimb, Charles Leclerc a fost doar al șaselea la volanul celui de-al doilea monopost Ferrari, la aproape o secunde în spatele liderului.

Cel mai ghinionist pilot în prima sesiune a fost însă Valtteri Bottas, care nu a parcurs niciun tur cronometrat din cauza unei defecțiuni tehnice la motor, iar mecanicii au petrecut sesiunea înlocuind unitatea de propulsie pentru sesiunea de după-amiază.

Aceasta din urmă a fost însă câștigată de rivalii de la Red Bull. Pierre Gasly a fost cel mai rapid cu timpul 1:17.854 și a fost urmat la numai 0.055 secunde de Verstappen. Mercedes a fost însă aproape, cu Hamilton pe locul trei la numai o zecime în spate și cu Bottas pe poziția a patra. Între timp, Ferrari și-a trecut în cont doar locurile 7 și 13 prin Leclerc și Vettel.

Cu excepția unui accident suferit pe final de Alexander Albon, sesiunea a fost lipsită de evenimente majore, mai ales că ploaia și-a făcut apariția la un moment dat. Calificările pentru Marele Premiu al Ungariei vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursa este programată duminică la ora 16:10.

690011l-610x390-b-ec597aee.jpg

Sursa:Automarket

  • Like 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.