Sari la conținut

Vânzările Volvo au crescut în luna iulie cu 7.1%


Awny

Postări Recomandate

Volvo traversează un an excelent din punct de vedere al vânzărilor, iar luna iulie confirmă parcursul ascendent al constructorul suedez. Astfel, Volvo a comercializat 54.546 de unități la nivel global în luna iulie, în creștere cu 7.1% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

La fel ca și până acum, XC60 a fost cel mai vândut model al producătorului la nivel global cu aproape 15.000 de unități, iar acesta a fost urmat de celelalte două SUV-uri din gamă, XC40 (12.200 unități) și XC90 (7.600 unități).

De asemenea, Volvo menționează în comunicatul de presă că break-ul V60 și sedanul S60 au avut de asemenea o contribuție importantă la creșterea din această lună.

Clasamentul vânzărilor este însă ușor diferit pe piața europeană, întrucât clienții de pe Bătrânul Continent preferă în special XC40, în timp ce XC60 ocupă poziția a doua în top.

Pe piața europeană, Volvo a raportat o creștere de 4.8%, la circa 25.500 de unități. Cea mai mare creștere procentuală a vânzărilor a fost înregistrată în China, acolo unde Volvo a crescut cu aproape 25%, la peste 12.000 de unități.

În ansamblu, Volvo a vândut 395.372 de unități la nivel global în primele șapte luni ale anului, în creștere cu 7.3% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Volvo are astfel un an semnificativ mai bun decât principalii săi rivali germani, în contextul în care vânzările BMW au crescut în prima jumătate a anului cu numai 1.6%, în timp ce Mercedes-Benz și Audi au înregistrat scăderi de circa 4.5%.

285724l-610x390-b-d3a1dcb2.jpg

Sursa:Automarket

  • Like 1

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.