Sari la conținut

Si-a luat bilet de avion si vine la negocieri! Mangia, pregatit sa discute cu Becali


Awny

Postări Recomandate

Gigi Becali a anuntat ca ia astazi decizia in privinta viitorului antrenor de la FCSB.

Bogdan Andone a demisionat dupa 2-3 cu Alashkert, iar Becali a avansat deja primul nume la care se gandeste. Italianul Mangia, fost la Craiova, e liber si a fost deja contactat.

Conform Fanatik, Mangia si-a luat bilet de avion si e gata sa discute cu Becali. Devis tine ca termenii sa-i fie acceptati, astfel ca e greu de crezut ca va tolera implicarea lui Becali la acelasi nivel cu cea din prezent. Mangia si-ar dori sa-si pastreze staff-ul din perioada Craiova, format din 6 oameni, precum si sa-i impuna lui Becali restrictii in colaborarea pe care ar urma sa o aiba.

"Vorbeam cu MM inainte de meci. Andone e baiat bun, dar trebuie sa punem antrenor la un moment dat. Ne gandeam la Mangia. Imi spunea MM de el. Gica Hagi i-a spus lui Teia Sponte ca Mangia e singurul antrenor cu care s-a luptat tactic. O sa luam in calcul si asta. O sa fac o rugaciune si o sa vorbesc iar cu MM", a spus Becali aseara, la PRO X, inainte ca Andone sa-si anunte demisia.

Devis Mangia a plecat de la CSU Craiova pe 15 aprilie, cu doar o luna inainte de finalul sezonului trecut.

si-a-luat-bilet-de-avion-si-vine-la-nego

Sursa:Sport.ro

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.