Sari la conținut

Decizie istorica: o femeie arbitreaza Supercupa Europei dintre Liverpool si Chelsea!


Awny

Postări Recomandate

Stephanie Frappart, arbitra care a fluierat finala Cupei Mondiale de fotbal feminin, a fost delegata de UEFA la Supercupa Europei. 

Stephanie Frappart e femeia care sparte toate barierele in arbitraj. A fost prima femeie care a arbitrat un meci din Ligue 1, pe 28 aprilie, intre Amiens si Strasbourg. Apoiu, Stephanie a arbitrat finala Cupei Mondiale de fotbal feminin organizata in Franta, una care a spart toate recorurile in materie de audienta si venituri.

Acum, Stephanie Frappart primeste o noua veste uriasa. UEFA a delegat-o la Supercupa Europeidintre Liverpool si Chelsea, programata pe 14 august, la Istanbul.

Liverpool este castigatoarea Champions League si marea favorita a Supercupei. Chelea s-a impus in finala Europa League contra lui Arsenal, insa a avut mai multe probleme in ultima perioada. Clubul londonez are interzis la transferuri, iar Maurizio Sarri a plecat dupa un singur sezon. Frank Lampard a preluat banca tehnica in aceasta vara. 

decizie-istorica-o-femeie-arbitreaza-sup

Sursa:Sport.ro

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.